FACEBOOK
SKYPE
CONTACTS
seniorcare24.nl
seniorcare24.fr
Gegarandeerd goede ouderenzorg met inwonende thuiszorg

Garanties


6 garanties voor goede ouderenzorg

 

Een inwonende zorgverlener om uw ouder of partner te laten verzorgen is een ingrijpende beslissing. Dat begrijpen wij volkomen. Daarom geven wij u 6 garanties voor goede ouderenzorg. Zodat u weet op welke professionele en deskundige aanpak u dag en nacht kunt rekenen.
 

“De klant is koning”

Uw wensen staan centraal in al onze afspraken. Dat betekent dat wij de zorg vooraf goed in kaart brengen, afspraken hierover vastleggen in uw zorgprogramma, de zorg goed verlenen en altijd beoordelen of de zorg nog voldoet of aangepast moet worden.
 

“Conform wet- en regelgeving”


Al onze werkzaamheden zijn conform de geldende wet- en regelgeving. Elke verzorger heeft een sociale verzekering en de benodigde papieren om binnen Europa te mogen werken. Op verzoek overhandigen wij u alle bewijzen daarvoor.
 

“Transparante zorg”

Goede zorg is transparante zorg en die verlenen wij. Zo is onze zorgverlening gebaseerd op jarenlange ervaring én actuele ontwikkelingen. En vanzelfsprekend bent u altijd op de hoogte dankzij onze duidelijke en gedetailleerde adviezen. 100% transparante en competente zorgverlening dus, dat is wat wij standaard bieden.
 

“Kwaliteit, respect en eerlijkheid”

De meeste zorg in Nederland wordt gekenmerkt door steeds minder kwaliteit en persoonlijke aandacht. Maar dat geldt niet voor de zorg van SeniorCare24. Al onze zorgverleners worden zorgvuldig geselecteerd en getraind op uitstekende kwaliteit, respect en eerlijkheid zodat u altijd kunt vertrouwen op persoonlijke zorg die met aandacht wordt verleend.
 

“Altijd zorg op maat”

Het zorgprogramma wordt volledig afgestemd op uw behoeften. Dit kan bestaan uit huishoudelijke hulp, fysieke zorgverlening, hulp bij voeding of hulp bij mobiliteit. De kwaliteit daarvan wordt regelmatig gecontroleerd door onze zorgcoördinator die met u afstemt of alles nog naar wens verloopt. En verandert uw zorgbehoefte? Dan passen wij het zorgprogramma natuurlijk voor u aan.
 

“Vrijblijvend kennismaken”

Uw vertrouwen is belangrijk voor ons en dus leren we u graag eerst persoonlijk kennen. Wij komen daarvoor gewoon bij u langs als u dat ook wenst. En dat is geheel vrijblijvend natuurlijk.
 

Meer weten over goede ouderenzorg bij u thuis?


Wilt u meer weten over goede ouderenzorg bij u thuis? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe onze medewerkers dag en nacht voor u klaarstaan. En wilt u al direct onze diensten inschakelen? Dan vult u het inschrijfformulier in.
 

© SENIORCARE24 2012 - 2014
admin panel