FACEBOOK
SKYPE
CONTACTS
seniorcare24.nl
seniorcare24.fr
Thuiszorg ouderen voor dag en nacht verzorging in huis

Thuiszorg ouderen


Dag en nacht verzorging in uw eigen huis


Met inwonende zorgverleners heeft u als oudere dag en nacht verzorging in uw eigen huis. De zorgverlener biedt zorg op maat zodat u, uw partner of uw ouder de juiste zorg krijgt, gewoon thuis. Over dit zorgprogramma worden vooraf heldere afspraken gemaakt; zo zijn de taken en werktijden duidelijk vastgelegd. Ook is er dagelijks contact tussen de coördinator van SeniorCare24 en de zorgverleners en wordt dit rechtstreeks gerapporteerd aan de directie. Hierdoor is er altijd controle en zijn wij continu op de hoogte.
 

Bulgaarse zorgverleners


De zorgverleners uit Bulgarije komen uit een cultuur waar dienstbaarheid en respect heel belangrijk is. Wij selecteren deze zorgverleners op ervaring, deskundigheid, zorgzaamheid, aanpassingsvermogen, integriteit en kwaliteit. Kenmerkend van deze zorgverleners is het belang dat ze hechten aan familiewaarden en dat ze gewend zijn om te zorgen voor anderen. Ook blijkt steeds weer dat ze gemakkelijk andere talen leren. Met hun basiskennis van Engels, Duits en, of Nederlands is het vanaf het begin al mogelijk om met ze te converseren. Het Nederlands leren ze vervolgens in de praktijk snel tot een niveau waarbij u goed met ze kunt communiceren.
 

Zorgbureau

Het Bulgaarse bedrijf waar wij mee samenwerken is de werkgever en selecteert op basis van uw zoekcriteria een geschikte zorgverlener. Wij regelen alles wat nodig is om de Bulgaarse zorgverleners in Nederland te mogen laten werken zoals de belastingen en de sociale zekerheid. Als opdrachtgever regelt u de maandelijkse vergoeding en kost en inwoning zoals een kamer in uw huis.
 

Inwonende zorgverlening conform de EU-regels


Deze particuliere inwonende zorgverlening voldoet aan alle wettelijke eisen en past binnen de EU-verordening. Meer informatie daarover vindt u op onze website onder ‘Veelgestelde vragen’.
 

Meer informatie over thuiszorg voor ouderen


Wilt u thuiszorg voor een oudere regelen? Dan vertellen wij u graag meer over onze inwonende zorgverleners Voor meer informatie over particuliere ouderenzorg kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of vul het inschrijfformulier in en wij zoeken de zorgverlener die past bij uw zorgbehoefte. U kunt altijd kiezen uit een aantal zorgvuldig geselecteerde kandidaten.
 

 
© SENIORCARE24 2012 - 2014
admin panel