FACEBOOK
SKYPE
CONTACTS
seniorcare24.nl
seniorcare24.fr
Zorgprogramma; ouderenzorg op maat bij u in huis

Zorgprogramma


Ouderenzorg op maat bij u in huis


Ouderenzorg op maat bij u in huis is comfortabel, veilig en prettig voor alle betrokkenen. De ouderen krijgen van een professionele zorgverlener precies de zorg die zij nodig hebben terwijl ze veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. En de partner of kinderen zijn niet meer belast met de zware mantelzorg.
 

Diensten in de zorg

Het zorgprogramma van SeniorCare24 wordt samengesteld uit de beschikbare diensten in ouderenzorg. Dat varieert van huishoudelijke hulp tot fysieke zorg en begeleiding bij vakanties en doktersbezoeken tot het verzorgen van het eten en voeden. Net dus wat u nodig heeft. En wat dat is, geeft u aan op het inschrijfformulier of tijdens een persoonlijke intake.
 

Zorgverleners binnen de Europese wetgeving

De zorgverleners van SeniorCare24 komen uit Bulgarije. Zij voldoen aan de Europese wetgeving en mogen werken in Nederland voor een periode van 6 maanden. Na die 6 maanden staat er weer een nieuwe zorgverlener voor u klaar die de inwonende zorg op zich zal nemen. De overgang naar deze nieuwe zorgverlener wordt altijd goed begeleid zodat dit soepel verloopt.
 

Vrije dagen


Net als elke andere werknemer heeft ook uw zorgverlener recht op vrije dagen. Natuurlijk wordt dit wel zoveel mogelijk afgestemd op uw zorgvraag en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie. Net als andere afspraken staat dit verwerkt in uw zorgprogramma.
 

Meer weten over inwonende thuiszorg?

Wilt u meer weten over de ouderenzorg met inwonende thuiszorg? Neem dan contact met ons op. Of vul het inschrijfformulier in, dan verzorgen wij een aanbod en zorgprogramma dat past bij uw zorgvraag.
 

© SENIORCARE24 2012 - 2014
admin panel